Fuld fart og indbygget sikkerhed...


FRA 1/7-23 FÅR I RABAT PÅ BREDBÅND FRA YOUSEE. Når du har tv fra din forening, kan du også få Foreningsbredbånd. Det betyder, at du har adgang til særlige bredbåndshastigheder og -priser. Det kræver ikke mere at man har mindst Grundpakken.

Med bredbånd fra YouSee via dit kabel-tv-stik kan hele familien skype, streame film, spille online, hente musik, uploade billeder og surfe på samme tid. Alle vores hastigheder giver dig adgang til en sikkerhedspakke. Med sikkerhedspakken kan du bl.a.:

√ Beskytte børnene på nettet
√ Gå på netbank uden bekymringer
√ Få effektiv antivirus
√ Shoppe trygt og sikkert online

Bredbånd

Her vises dine særligt fordelagtige foreningspriser. Efter tryk på 'Bestil'-knappen skal du på YouSee.dk først taste din adresse før dine særlige foreningspriser kan ses.

For at få bredbånd skal du være medlem af Herregårdsvængernes Antennelaug, men det er ikke mere nødvendigt at modtage TV.
Der skal betales kontingent til Antennelauget, p.t. 450 kr. årligt, og der skal ikke betales tilslutningsafgift, hvis man kun modtager bredbånd, og huset er tilsluttet antenneforeningen. Er det ikke det, skal der betales for tilslutningen.
Tilslutningsafgift 2000,00 kr. incl. moms for en normal tilslutning. Det vil sige op til 60 m. kabel fra stikdåsen til huset. Prisen dækker kabel, 1 stik i huset og en tekniker til at tilslutte kablet. Tilslutningsafgiften forudsætter at medlemmet selv sørger for nedgravning af kabel på egen grund. Ved ny tilslutning bedes henvendelse ske til formanden.
Kontingent skal afregnes med Herregårdsvængernes Antennelaug. Priserne reguleres hvert år på generalforsamlingen.

200/20 Mbit

Wifi Ja

Sikkerhedspakke Ja

1000/100 Mbit

Wifi Ja

Sikkerhedspakke Ja

-->

Herregårdsvængernes Antennelaug

Mullerupvænget 37
5230 Odense M
www.hgval.dk


Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her.


Fejlmelding

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00