Bredbånd

Her vises dine særligt fordelagtige foreningspriser. Efter tryk på 'Bestil'-knappen skal du på YouSee.dk først taste din adresse før dine særlige foreningspriser kan ses.

For at få bredbånd skal du være medlem af Herregårdsvængernes Antennelaug, men det er ikke mere nødvendigt at modtage TV.
Der skal betales kontingent til Antennelauget, p.t. 300 kr. årligt, og hvis ejendommen/lejligheden ikke er medlem i forvejen, skal der betales en tilslutningsafgift, som er enten 1000 kr. eller 2000 kr.
Både kontingent og tilslutningsafgift, skal afregnes med Herregårdsvængernes Antennelaug. Priserne reguleres hvert år på generalforsamlingen.
Se under fanebladet priser hvornår der skal betales det ene eller andet beløb i tilslutningsafgift.

25/5 Mbit

Wifi Ja

Sikkerhedspakke Ja

50/10 Mbit

Wifi Ja

Sikkerhedspakke Ja

100/20 Mbit

Wifi Ja

Sikkerhedspakke Ja

300/60 Mbit

Wifi Ja

Sikkerhedspakke Ja

Fuld fart og indbygget sikkerhed...


Når du har tv fra din forening, kan du også få Foreningsbredbånd. Det betyder, at du har adgang til særlige bredbåndshastigheder og -priser. Det kræver ikke mere at man har mindst Grundpakken.

Med bredbånd fra YouSee via dit kabel-tv-stik kan hele familien skype, streame film, spille online, hente musik, uploade billeder og surfe på samme tid. Alle vores hastigheder giver dig adgang til en sikkerhedspakke. Med sikkerhedspakken kan du bl.a.:

√ Beskytte børnene på nettet
√ Gå på netbank uden bekymringer
√ Få effektiv antivirus
√ Shoppe trygt og sikkert online

Herregårdsvængernes Antennelaug

Mullerupvænget 37
5230 Odense M
www.hgval.dk


Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her.


Fejlmelding

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00